Start‎ > ‎

Solcellsladdare


Solcellsladdare

ANNONS
          
Solcellsladdare till mobil
USB batteri Solcellsladdare

   
Solcellsladdare laddar surfplatta, smartphones och andra tekniska enheter. Solcellsladdare är bra att ha i sin arsenal om det uppstår elavbrott och du sitter där helt utan möjlighet att ladda mobilen inför jobbet imorgon. Fungerar även väldigt bra  ute i naturen när du behöver extra power. En backup du inte kan vara utan när du väl har skaffat den.

Räcker en solcellsladdare till?

Små solcellsladdare är billigare än stora men hur mycket räcker dem till för att ladda? Ja små laddare kanske inte alltid räcker till för en fullladdning till din mobil men det är väldigt bra att ha om du står helt utan ström. Det kan vara vid ett strömavbrott eller att du är ute i naturen. Sen får dem lätt plats i en ficka eller ryggsäck. Stora solcellsladdare klarar av mer och kan därför vara bra om du är utan ström en lite längre tid. Campar man en vecka eller är utan ström någon dag i hushållet så är dem att föredra.

Hur snabba är solcellsladdare?

Ja hyfsat snabba är dem flesta även om en del behöver upp till 9 timmar för full laddning. Dock så kan inte solcellsladdarna lagra energin så därför rekommenderar vi att man köper till ett portabelt batteri med USB uttag. Det du gör är att du laddar ditt backup batteri med solcellsladdaren under dagen och laddar mobilen eller annan teknisk produkt under kvällen/natten. Ett tips är att köpa 2st backup batteri för att alltid ha ett fulladdat batteri tillgängligt. Portabla batterier kan lagra energin väldigt länge.
Det är att föredra ett backup batteri framför en solcellsladdare som även har lagrings möjlighet av energi eftersom du då får mer kraft för summan du lägger ut.

Solcellsladdare


Var kan man köpa solcellsladdare?

Du kan köpa solcellsladdare i butikerna som vi presenterar här online. Butikerna tipsar dig om laddare som har bra kvalité och är populära i inköp. Vi guidar dig till några av dem bästa laddarna till mobiltelefon online men som även fungerar till andra produkter på marknaden. OBS! Glöm nu inte backup batterier som är väldigt bra i kombination med laddaren.

Köpa Solcellsladdare

ANNONS

Backupbatteri

ANNONS

     Föregående sida Nästa sida