Start‎ > ‎

Klockor


Klockor

Solcellsklockor som drivs av energin från solceller är framtiden. Klockor med solcell är ofta soldrivna men det finns klockor som får kraft av alla ljuskällor. Det är klockor som drivs av alla ljuskällor och samlar sin energi i en cell som laddas om och om igen. 

Solar klockor lagrar energin i ett batteri som aldrig behöver bytas. Lägg gärna klockan i solljus i ett fönster när du inte har den på armen. Nån gång i månaden bör du utsätta solarklockan för en 7-8 timmars ljus. På vintern är detta speciellt viktigt. 

OBS! Aldrig i bilen eftersom värmen i en bil kan bli väldigt hög och det tål klockan inte. Solcellsklockor ger klockan energi på ett miljövänligt sätt. Solkraft till klockor får vi nog räkna med kommer komma mer och mer.

Solur
Solur drivs också av solen

Tänk på att

När du bär klockan så laddas den inte om du har en skjortärm eller tröja över klockan. Om så är fallet så tänk på att ladda den när du kan i ljus. När det gäller service så brukar tillverkarna rekommendera att man servar en solcellsklocka var fjärde år. Detta för att få bort smuts och svett men även om det behövs byta ut slitna delar. Packningar behövs kanske bytas för att hålla den frisk som en ny klocka.

Klockor

Vad får man?
Om du investerar i en klocka som drivs med solceller så får du en klocka som är undersfri och som ständigt ser till att det inbyggda batteriet är fulladdat. Solcellerna fångar upp ljuset i klockan och batteriet behöver aldrig bytas. Det finns solcellsklockor som är armbandsur, väckarklockor, väggur och stora utomhus solcellsklockor som på stadshuset i Bollnäs. Det finns mycket att vinna med klockor med solceller. Vi kan bara hålla med tidningen affärsvärlden som sa skippa aktierna och köp solceller istället.

Var kan man köpa solcellsklocka?

Vi har solcellsklockor här online. Våra butiker har tagit fram snygga alternativ på solcellsklockor som ger dig ett miljövänligt och bra alternativ när du vill ha det senaste inom teknologin runt solceller.

Köp Solcellsklocka

ANNONS


    Föregående sida Nästa sida