Start‎ > ‎Belysning‎ > ‎

Ficklampor


Ficklampor

Ficklampor med solcellsladdning är i längden billigt och du har alltid ljus. Du behöver inte tänka på batterier som tar slut. Solcells ficklampor är oehört populära idag eftersom många har insett att det är skönt att slippa köpa batterier hela tiden och du kan ha en i bilen och en i lägenheten eller huset utan att bekymmra dig om energibehovet. En av dem bästa investeringarna du kan göra idag.

Ficklampa med solcell och vev

En del av ficklamporna som finns med solceller kan laddas upp med en vev också. Ett flertal miljösmarta uppladdningsmetoder är inte fel. När det gäller sådana ficklampor som även har vev så är är dem ytterst lämpliga att ha i sin bil eller husvagn t ex. Får du punktering och det är mörkt ute kanske du inte ska använda mobilen att lysa upp vid däcket för då tar batteriet slut i mobilen. Då är det bra med en ficklampa i bilen som har vev inbyggd och som ligger i handskfacket och väntar. En smart investering.


Ficklampor

Solceller i ficklampan

Att alltid ha en ficklampa liggande hemma i ljuset är bra för då har du en lampa som alltid fungerar och du behöver inte tänka på att handla nya batterier hela tiden. Kvaliten på dagens ficklampor med solceller är hög och utvecklas hela tiden så dem är framtiden helt klart.

Var kan man köpa ficklampor med solceller?

Vi har butikerna som säljer bra kvalitativa ficklampor med solcell nedan. Butikerna ger dig ett bra utbud och förslag på olika sorters utförande på ficklampor som drivs av solceller. Idag tillverkas fler och fler ficklampor med olika slags energikällor. Lampor med solceller och vev är en del av dem. Kolla in våra förslag och hitta din egen favorit.

Solcellsficklampor

ANNONS
     Föregående sida Nästa sida