Start‎ > ‎

Belysning


Var finns solcellsbelysning!

Belysning med solceller är energisparande och praktiska. Några bra saker att tänka på är att om det är väldigt mörkt på vald plats för belysning av solcell så behövs det mindre solcellsljus eftersom den då lyser upp bättre i mörkret än på en ljus plats. Lampor med solceller sparar på miljön och förenklar för dig eftersom inga kablar behöver dras.

Var kan man köpa solcellsbelysning?

Här hittar du olika sorters solcellsbelysning.

Bespara miljön och tänk klimatvänligt

Hela samhället kommer att byta ut sina traditionella lampor mot solcellsbelysning. I kommunerna längs gator och torg kommer du att se solcellsdrivna gatulyktor eftersom kommunerna kommer att satsa på detta för att både bespara miljön och tjäna pengar. Ett normalhus i dag i Sverige ligger på ca 12000W om dagen i elförbrukning när det gäller lampor och ljus till huset. Det finns klart lampor som drar mindre ström men dem flesta har inte bytat ut till dem alternativen ännu. Bytar vi då till solcellsbelysning så betalar du bara för kostnaden av lampan och ev. reservdelar när dem behöver bytas ut. Det är dit vi måste för att nolla våra utsläpp till år 2100 som klimatforskarna satt som slutdatum för vårt klimatförstörande beteende.
Solcellsbelysning

Bygg ljusrum i trädgården med solceller

När det gäller trädgården så kan man skapa trevliga rum i mörkret genom att placera ut solcellsljusen på olika delar av tomten. I ditt träd kan du sätta upp små fjärilar eller små gröna bollar som ser ut som päron eller äpplen. Mycket trevligt. Murgrönor och andra slingrade växter är trevligt ihop med solcells ljusslingor som inte behöver någon inkoppling av traditionell elektrisk ström. Att belysa en gång in till huset är populärt och det är också där ljuset behövs när man kommer hem. Känns otroligt tryggt med belysning både i fönstret och utomhus om du bor i villa. Bor man i villa så är utbudet stort. Här finns det många snygga trädgårdsbelysningar med solceller att välja på.
ANNONS

      Föregående sida  Nästa sida